فراخوان جایزه هنری LYNX

آکادمی هنری LYNX از هنرمندان جوان می خواهد تا در نمایشگاه LAA با عنوان “عشق، عشق است” شرکت کنند. آثار ارسالی باید تفسیر هنرمند از نحوه گسترش عشق، احترام و مهربانی به دیگران باشد.
سال گذشته برای بسیاری از خانواده ها بسیار چالش برانگیز بود. شرایط قرنطینه ما را مجبور به تنظیم مجدد شرایطمان کرد، تغییراتی که ما را بیشتر متکی به معاشرت از طریق فضای مجازی، در درجه اول از طریق رسانه های اجتماعی کرده است. مردم از سراسر جهان فوراً گرد هم آمده اند. هیچ محدودیتی در زمینه کار وجود ندارد. هر هنرمند می تواند یک اثر هنری ارسال کند. عکسهای کار باید بسیار واضح باشد. تصاویر باید به صورت یک فایل JPEG ، PNG یا TIFF ارسال شوند.
داوران این دوره Haley Manchon و Moss Head هستند که برندگان نمایشگاه LAA’s LOVE IS LOVE را انتخاب می کند.
سه گروه سنی و برنده هر گروه (سنین 5-7 ، 8-13 و 14-18 سال) وجود خواهد داشت.
همه آثار ارسالی در نمایشگاه مجازی LAA نمایش داده می شود.
برندگان در 4 سپتامبر 2021 اعلام می شوند.
جایزه
برندگان در صفحه اصلی آکادمی هنری LYNX و همچنین در تمام بسترهای رسانه های اجتماعی LAA نشان داده می شوند. برندگان همچنین 10 برچسب سفارشی و سه تی شرت گرافیکی با آثار هنری خود چاپ حرفه ای دریافت می کنند. محصولات گرافیکی برنده در سراسر اکتبر در وب سایت آکادمی هنری LYNX فروخته می شود ، جایی که 100 درصد سود برای کمک به تأمین شهریه هنرمندان جوان اهدا می شود و برنامه ها و کلاس های هنری برای همه قابل دسترسی است.
شرکت در این رقابت رایگان است.
آخرین مهلت ثبت نام: 31 آگوست 2021 ( 9 شهریور 1400)
چه کسی می تواند شرکت کند؟
این مسابقه برای همه هنرمندان 18 سال به بالا در سراسر جهان آزاد است.
وب سایت فراخوان
برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی فراخوان مراجعه کنید.
گروه مجله نگاه فرد کلیه امور ترجمه تخصصی، تهیه پورتفولیو و انجام مراحل ثبت نام و در صورت داشتن هزینه ورودی، پرداخت ارزی را انجام می دهد. تنها کافیست به ما ایمیل بزنید در اسرع وقت راهنمایی های لازم داده می شود.