فراخوانفراخوان عکاسی

فراخوان رقابت عکاس غذا پینک لیدی

فراخوانِ جایزۀ عکاسِ غذایِ پینک لیدی ۲۰۱۹ هم اینک آمادۀ دریافت آثار عکاسان است.

 

جایزۀ عکاسِ غذایِ پینک لیدی ۲۰۱۹، یک جایزۀ بین المللی برای عکاسی از غذاست که کار سازماندهی آن به تازگی و با هدفِ ترویج عکاسی از غذاهای فوق العاده، در کاربردهای بسیار گوناگون انجام شده است.

 

دربارۀ جایزۀ عکاسیِ از غذا

جایزۀ عکاسِ غذایِ سالِ پینک لیدی که برای نخستین بار در سال ۲۰۱۱ برگزار شد، یک جایزۀ بین المللی برای عکاسیِ از غذاست که با هدفِ ترویج عکاسی از غذاهای فوق العاده در کاربردهایِ وسیع و متنوع برگزار می شود.

از غرفه های تبلیغاتیِ چشم نواز گرفته تا مقالاتِ پر زرق و برقِ سردبیران مجلات، از بسته بندی های اغواکنندۀ خوراکی ها تا وبلاگ های روزانه، هدف این جایزه بزرگداشتِ گونه گونیِ بی نظیر چیزی است که به راستی اسبابِ زندگی ماست.

در این جایزه نه تنها به دنبال دیدنِ مهارت های فنی بلکه در جستجوی یافتنِ اصالت برخورد و یک حس واقعیِ ارتباط با موضوع عکاسی، هر چه که باشد، هستیم. خواه این موضوعِ عکاسی تنها سیبی در یک بشقاب باشد، یا کیکی با تزئین سبد کارمل، نانوایی غوطه ور در پودر شیرینی پزی در ساعت ۴ صبح، یا دیگِ در حال جوشی بر روی آتش در دشت های آفریقا.

آثار ارسالی باید فایل های دیجیتال باشد. برای ورود اولیه به رقابت، تصاویر باید به صورت فایل JPEG (jpg یا jpeg) ارسال شوند و نباید بیش از ۱ مگابایت باشند.

دسته های متنوعی در این رقابت وجود دارد:

  • فیلم های کوتاه با موضوع غذا و مواد خوراکی
  • عکاسِ غذایِ سال – بخش دانش آموزی
  • عکاسیِ موبایل
  • برنامۀ غذای جهانی با عنوان خوراک برای زندگی
  • وبلاگ نویسانِ غذا
  • غذا برای جشن ها و مهمانی ها
  • فستیوال غذای مارکس و اسپنسر
  • غذای میان قاره ای بر سر میز
  • بهترین تصویر One Vision
  • هر روز یک سیب – پینک لیدی
  • غذا برای فروش
  • عکاس سال برای بهترین عکسِ شراب – Errazuriz
  • تصویر غذای مارکس و اسپنسر
  • عکس برگزیده از نگاه مجلۀ آنلاین Production Paradise
  • جنبه های سیاسی غذا و خوراک
  • غذا برای خانواده
  • عکس برگزیده از نگاه مجلۀ Bring Home the Harvest
  • غذا در سر زمین
  • جایزۀ فیلیپ هاردن برای بهترین عکس در ارتباط با طبخ غذا
  • بهترین عکاس نوجوان (زیر ۱۸ سال)
  • جایزۀ بی.بی.سی برای بهترین استعداد نو
  • جایزۀ فوجی فیلم برای نوآورانه ترین عکس

تصاویر گرفته شده از دیجیتال باید بر روی یک دستگاه که می تواند یک فایل با وضوح بالا مناسب برای چاپ تولید کند.

برای ورود اولیه به رقابت تصویری:

• تصاویر باید به صورت فایل JPEG (jpg یا jpeg) ارسال شوند
• فایل های تصویری نباید بیش از ۱۶ مگابایت باشد
• فایل های تصویری نباید بیش از ۱۹۲۰ پیکسل در طول طولانی تر باشد

تصویری که قبلا وارد یک رقابت عکاسی شده و جایزه به دست آورده است، نمی تواند وارد شود

کپی رایت در تمام تصاویری که به مسابقه ارسال شده برای فردی که مطابق با شرایط و ضوابط آثار خود را ارسال کرده، باقی خواهد ماند.

اگر کار شما کوتاه تر است:

شما باید قادر به ارائه یک فایل با رزولوشن بالا، مناسب برای چاپ در تمام رسانه ها و برای ورود به نمایشگاه. این تصاویر باید رزولوشن حداقل ۳۰۰dpi داشته باشند.

فایل های دیجیتالی که با استفاده از نرم افزار ویرایش عکس عکاسی شده اند، نباید یکپارچگی و موضوع عکس را تغییر دهند.

راهنمای ارسال فیلمهای فست فود:

فیلم ها بر اساس محتوا قضاوت خواهند شد.
• ممکن است بیش از سه دقیقه طول (۱۸۰ ثانیه) از جمله عناوین نباشد.
• برای ارسال اولیه باید بیش از ۱۰۰ مگابایت باشد
• U یا PG باید مطابق با دستورالعمل های طبقه بندی بریتانیا ارزیابی شود.
• باید از Code Of Broadcasting Ofcom (به ویژه فیلم شما باید قبل از ۹ بعدازظهر قابل انتقال باشد)
• باید با کد CAP (غیر پخش) مطابقت داشته باشد
• باید به انگلیسی یا زیرنویس انگلیسی باشد
• فقط باید از موسیقی استفاده کنید که حق استفاده از آن را دارید
• باید در قالب دیجیتال ارسال شود
• کار ورودی باید انجام شود

فرمت های زیر قابل پذیرش هستند: H.264 و MPEG 4.

اگر کار شما کوتاهتر باشد، باید کار خود را به صورت دیجیتالی با بالاترین کیفیت ارسال کنید.

 

آخرین مهلت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۸ (۲۱ بهمن ۱۳۹۷)

واجدان شرایط: شرکت در این رقابت برای تمامی عکاسان آماتور و حرفه ای آزاد است

هزینۀ ورودی: مبلغ لازم جهت شرکت در این رقابت برابر با ۳۰ پوند به ازای هر شرکت کنندۀ بزرگسال است و عکاسان می توانند تا ۵ عکس در این رقابت شرکت دهند. به ازای هر عکس اضافی مبلغ ۶ پوند دریافت می شود. شرکت در بخش عکاسان نوجوان (زیر ۱۸ سال) رایگان است. در این بخش حداکثر تا ۳ عکس پذیرفته می شود.

جوایز:  به  برندۀ این رقابت مبلغ ۵ هزار پوند انگلستان بعلاوۀ لوح تقدیر عکاسِ غذایِ سالِ پینک لیدی تعلق می گیرد. افزون بر این، در جراید از برندۀ این رقابت تقدیر بعمل می آید.

عکاسانی که به فهرست منتخب راه یافته اند نیز این فرصت را می یابند تا آثارشان در Mall Galleries لندن، در بهار سال۲۰۱۹،  طیِ یک دورۀ چهار روزه که بازدید آن برای عموم آزاد است به نمایش درآیند.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت فراخوان مراجعه نمایید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا