توضیح مختصر:
Enel Global Infrastructure & Networks به دنبال طراحی و مفهوم معماری جدید برای ساخت یک سیستم ساختمانی جدید و نوآورانه پایدار است که به پست های اصلی اختصاص داده شده است. ایستگاه اولیه پایدار Enel جدید باید دارای ویژگیهای نوآورانه از نظر طراحی، مواد و ساخت و ساز باشد و اصول پایداری را در یک رویکرد طراحی دایرهای ترکیب کند. پست باید به طور کامل در زمینه های محیطی و اجتماعی که در آن نصب شده است ادغام شود و مورد پذیرش قرار گیرد.
طراحی جدید باید امکان رعایت مقررات فنی و ایمنی را که در حال حاضر رعایت شده و همچنین عملکرد کامل پست و تجهیزات نصب شده در داخل را حفظ کند.
چالش
هدف از این چالش ایجاد مفاهیم جدید معماری پایدار اختصاص داده شده به پست های اولیه است. هدف اصلی این چالش ایجاد یک سیستم مدولار معماری پایدار است که به درجه بالایی از تطبیق پذیری و تکرارپذیری اجازه می دهد، یک نیاز ضروری برای انطباق ساختمان ها و عناصر معماری با زمینه های مختلف استفاده موجود در قلمرو. این سیستم باید بتواند تمامی تجهیزات الکتریکی مورد نیاز پست های اولیه را در خود جای دهد و در عین حال تاثیر بصری، عملکردی و فضایی این تاسیسات و مناطق اطراف آنها را بهبود بخشد.
با توجه به تنوع زیاد محیطهایی که در آن پستهای اصلی نصب میشوند، این چالش چهار سایت مورد مطالعه را برای استفاده به عنوان زمینههای استفاده برای توسعه راهحلهای پیشنهادی ارائه میکند:
بافت های شهری (شهرداری های بزرگ)؛
بافت های نیمه شهری (شهرداری های کوچک) یا حاشیه ای؛
بافت های روستایی، داخلی؛
بافت های روستایی، ساحلی.
از رقبا خواسته می شود تا راه حل های معماری برای تأثیر بصری ناحیه فنی پست اولیه طراحی کنند و در عین حال، با هدف اجتناب یا به حداقل رساندن محیطی آن، در رابطه بین پست اولیه و زمینه استفاده تجدید نظر کنند. و تاثیر اجتماعی طرح های پیشنهادی باید پست های اولیه را به عنوان یک کل، با طراحی منسجم در تمام اجزای آن دوباره تصور کنند. طراحی جدید باید بر روی جنبه های کلیدی زیر متمرکز شود:
1. مدولار بودن و تکرارپذیری پروژه
2. تأثیر بصری و پایداری
3. ارتباطات
4. مواد پایدار و انرژی های تجدید پذیر
5. ابتکارات نوآورانه برای مناطق توسعه
6. ارتقاء تحرک الکترونیکی
7. شمول اجتماعی
8. نورپردازی
هیئت داوران که این پیشنهاد را ارزیابی خواهند کرد شامل نمایندگان EGI&N و تعدادی از شخصیت های سطح بالا از دانشگاه ها، موسسات و حوزه طراحی و معماری خواهد بود.
جایزه:
به متقاضی انتخاب شده به عنوان برنده چالش مبلغ 40000 یورو؛
به متقاضیانی که برای پایان گزینه انتخاب می شوند مبلغ 10000 یورو.
آخرین مهلت ثبت نام: 31 آگوست 2022 (9 شهریور 1401)
چه کسی می تواند شرکت کند؟
این چالش به مهندسان، معماران، طراحان، استارتآپها، شرکتهای کوچک و متوسط، صنایع ثبتشده در هر کشوری که هم بهعنوان اشخاص حقیقی و/یا حقوقی عمل میکنند، محفوظ است.
وب سایت فراخوان
برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی فراخوان مراجعه کنید.
گروه مجله نگاه فرد کلیه امور ترجمه تخصصی، تهیه پورتفولیو و انجام مراحل ثبت نام و در صورت داشتن هزینه ورودی، پرداخت ارزی را انجام می دهد. تنها کافیست به ما ایمیل بزنید در اسرع وقت راهنمایی های لازم داده می شود.