فراخوانفراخوان هنری

فراخوان هنری reEarth 2025

دومین جایزه بین‌المللی هنر reEarth 2025 از هنرمندان سراسر جهان دعوت می‌کند تا به موضوعات اقلیم و بوم‌شناسی بپردازند. این جایزه شامل جوایز نقدی و نمایشگاه‌های حضوری در آوکلند و ونیز است و بر خلاقیت به عنوان محرکی برای تغییرات زیست‌محیطی تمرکز دارد.

این جایزه که اکنون در دومین دوره خود برگزار می‌شود، از کودکان و جوانان ۴ تا ۲۵ ساله دعوت می‌کند تا دیدگاه‌های خود را درباره‌ی اقلیم، بوم‌شناسی و آینده‌ای پایدار از طریق هنر بیان کنند.

مسابقه در چهار بخش برگزار می‌شود و طیف وسیعی از رشته های هنری را می پذیرد:

  • نقاشی و طراحی
  • عکاسی
  • هنر دیجیتال و تصویرسازی
  • هنر مولد هوش مصنوعی (AI Generative Art)

از تکنیک‌های سنتی گرفته تا بیان دیجیتال پیشرفته شما می توانید در تمامی سبک ها آثار خود را ارسال کنید.

یک هیئت داوری بین‌المللی متشکل از ۱۲ هنرمند و رهبر فرهنگی شناخته‌شده از کشورهای اتریش، فرانسه، آلمان، ایتالیا، پاکستان، امارات متحده عربی و ایالات متحده آمریکا آثار را ارزیابی خواهند کرد. تخصص این هیئت، روند انتخابی عادلانه و الهام‌بخش را تضمین می‌کند و آثاری را شناسایی خواهد کرد که هم از نظر هنری و هم از نظر موضوعی تأثیرگذار هستند.

چه کسی می تواند شرکت کند؟

تمام علاقه مندان ۴ تا ۲۵ ساله سراسر جهان مجاز به شرکت هستند.

هزینه ورودی:

  هزینه ثبت‌نام برای هنرمندان فردی: ۳۰ دلار.

  تخفیف‌ها برای مدارس:

  • زیر ۳۰ اثر: ۳۰ دلار به‌ازای هر اثر
  • ۳۰ تا ۵۰ اثر: ۲۴ دلار به‌ازای هر اثر (۲۰٪ تخفیف)
  • ۵۰ اثر یا بیشتر: ۲۰ دلار به‌ازای هر اثر (۳۳٪ تخفیف)

برای دریافت کد تخفیف باید با ایمیل artprize@reearth.studio تماس گرفت.

جوایز:

این رقابت دارای مجموع جوایز ۵۰ هزار دلار آمریکا است

همچنین برای هر شرکت‌کننده یک گواهی‌نامه الکترونیکی صادر می‌شود تا مطمئن شوند که همه‌ی مشارکت‌های خلاقانه مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

آخرین مهلت:
25 اکتبر 2025 (3 آبان 1404)

برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت برگزارکننده‌ی فراخوان مراجعه کنید.

https://reearth.studio/artprize/

گروه نگاه فرد فراخوان های هنری مناسب هنرمندان ایرانی را، از سراسر جهان گرده آوری، ترجمه و به صورت رایگان بازنشر می‌دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا