مسابقه شکل پاستای جدید باریلا هم اینک برای ثبت نام متقاضیان باز است!
فراخوان ثبت نام: شرکت معروف تولید کننده محصولات غذایی باریلا در کشور ایتالیا به همراه پلتفرم Desall.com اخیرا آغاز ثبت نام رقابت ایده های جدید خود را اعلام کرده و شما را به جستجوی شکل های جدید پاستا با هدف خلق یک تجربه مصرف کننده ابتکاری و منحصربفرد دعوت می کنند.
شرکت معروف ایتالیایی باریلا که یکی از رهبران جهانی بازار ماکارونی است، شما را به شرکت در رقابت ایده های جدید خود دعوت می کند که در وبسایت Desall.com و با عنوان “شکل پاستای جدید باریلا” منتشر شده است.
باریلا به دنبال شکلهای جدید ماکارونی است که بتواند تجربه مصرف کننده جدیدی خلق کند که زیبایی شناسی، کارکرد و ابعاد غذاشناسی محصول را در بر داشته باشد. و این کار به لطف اشکال ابتکاری و در صورت لزوم، استفاده از مواد اولیه جایگزین به جای مواد سنتی (به عنوان مثال بلغور گندم دوروم و بلغور گندم سبوس دار) امکان پذیر است. از شما دعوت می شود تا با طراحی شکل جدیدی از ماکارونی، در انتقال ارزشهای برند باریلا سهیم شوید.
شکل پیشنهادی شما با استفاده از فناوری سنتی پاستای خشک که شامل ورز دادن، برش و خشک کردن خمیر است تولید خواهد شد. عمل برش دادن یا از طریق دستگاه اکسترودر و عبور خمیر از قالب داخل آن انجام می شود و یا بعد از رد شدن از میان غلطک ها، ورقه ورقه شده و شکل رشته ای می گیرد.
بلغور گندم دوروم و بلغور گندم سبوس دار موادی هستند که بیشتر از هر چیز دیگری در تولید ماکارونی استفاده می شوند. شما آزادید تا به چند ماده اولیه دیگر در حوزه تولید آرد (آرد گندم، برنج، ذرت، گندم، گندم سیاه و غیره) و حبوبات (عدس، نخود و غیره) بیاندیشید. از آنجایی که آرد و ویژگیهای آن هم روی ظاهر و هم قوام محصول تاثیر می گذارد، انتخاب مواد اولیه ساخت ماکارونی به شدت با شکل آن مرتبط است.
برنده نهایی حدودا تا قبل از پایان ژوئیه 2021 اعلام خواهد شد.
هزینه ثبت نام:
ورود به مسابقه رایگان است!
افراد واجد شرایط برای شرکت در مسابقه
شرکت در این رقابت برای تمامی طراحان و استعدادهای خلاق از هر ملیت که 18 سال به بالا داشته باشند آزاد است.
جوایز مسابقه
برنده رقابت، 4000 یورو جایزه نقدی دریافت خواهد کرد.
آخرین مهلت ثبت نام: 4 ژوئن 2021 ( 14 خرداد 1400)
برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت فراخوان مراجعه کنید.